Zoutlampen

Ademen wordt weer een plezier

Halotherapie is 100 % natuurlijk. Zonder medicatie ademhalings- en huidproblemen bestrijden !

Ommeganglaan 70 9340 Lede 0473 52.14.88

Brusselstraat 51 9400 Ninove 0477 82.66.95 054 32.29.35

Luchtwegentherapie

Zoutlampen zuiveren de elektronisch geladen lucht.

We hebben een volledig assortiment van zoutlampen te bezichtigen en te koop. Prijzen van 30 € tot 180 €

Je kan ook thuis van de voordelen van zouttherapie genieten... Zoutlampen passen enerzijds mooi in om het even welk interieur en hebben anderzijds ook een helende werking.

 

De materie van de zoutlamp herstelt het evenwicht van de woonatmosfeer door het uitstralen van negatieve ionen.

Een teveel aan positieve ionen, veroorzaakt door o.a. beeldschermen en andere elektronische apparaten, kan lusteloosheid en depressiviteit veroorzaken. Dit verschijnsel kan tegengegaan worden door een hoge concentratie aan negatieve ionen. Deze zijn aanwezig bij watervallen, aan zee, na een onweersbui of bij zoutkristallen. De zoutlamp kan een belangrijke bijdrage leveren om de elektrische lading van woon-, slaap- en werkkamers, in evenwicht te brengen.

 

Een zoutlamp kan als nachtlamp bij kinderen en zieken een bijzonder rustgevende en versterkende werking hebben. Het zachte licht stoort niet bij het inslapen en de zoutionen verlichten de ademhaling. Het aanwezige stof in de slaapkamer wordt, door de negatieve ionen zwaarder, en het valt op de grond. Op deze manier ga je veel minder stof inademen en veel meer zuivere lucht, wat tot gevolg heeft dat je 's morgens geen verstopte neus hebt en dat je veel beter uitgeslaben bent.

Copyright © All Rights Reserved 2015 Filip Bauters