Home

Wij bieden vanaf nu tevens bescherming tegen het Corona virus aan. Je kan mondmaskers, handalcohol, hoedjes en petjes met gezichtsbescherming, koortsthermometers, enz...  aankopen. www.veiligheidsshop.be

100 % natuurlijk genezen


Zouttherapie “Halotherapie” zorgt voor een  natuurlijke genezing van de luchtwegen en de huid.  In onze zoutkamer creëren wij het microklimaat van een echte zoutgrot. Een geneeskrachtig en helend klimaat op een 100% natuurlijke wijze geeft verlichting aan symptomen voor mensen met ademhalings- en huidproblemen. Symptomen zoals niezen, hoesten en kortademigheid verbeteren en het gebruik van medicijnen kan teruggedrongen worden. Halotherapie biedt de natuurlijke oplossing voor diverse klachten bij astma, hooikoorts, bijholteontsteking, bronchitis, COPD, eczeem en psoriasis.

Zouttherapie & Sport


Om te winnen, moet je je grenzen verleggen. Een optimale longfunctie is één van de belangrijkste voorwaarden voor fysieke kracht en inspanningsvermogen. Zouttherapie geeft de atleet dat beetje zuurstof meer om zich te kunnen onderscheiden van zijn tegenstanders.  De  reinigende werking draagt bij tot het vergroten van de longcapaciteit.